Welke magic truffels kies je?

Welke truffels kies je?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke magic truffel je het beste aan kunt schaffen, helemaal wanneer het de eerste keer is dat je ze gaat gebruiken. De Truffelstunter probeert via deze weg jou te begeleiden bij je keuze.

Wij leveren drie soorten magic truffels, GalindoiTampanensis en Mexicana en elke soort is verkrijgbaar in drie verschillende sterktes, light, medium en strong. Daarbij moet duidelijk vermeld worden dat de sterktes van deze soorten onderling niet met elkaar vergeleken kunnen worden. Zo kan een medium Tampanensis als milder worden ervaren dan een Galindoi light.

Welke magic truffel soort en sterkte het beste bij jou past hangt van een aantal factoren af. Je postuur kan hier bijvoorbeeld invloed op hebben. Iemand met een bourgondisch postuur kan een grotere portie magic truffels nodig hebben om het zelfde effect te behalen als iemand met een mager postuur. Ben je een beginnende tripper? Dan raden wij een kleine portie van een milde soort aan (Tampanensis) en dit op den duur op te bouwen naar andere sterktes van deze soort.

Op deze manier gun jij jezelf de kans om te ontdekken wat jij zelf prettig vind en voorkom je een nare ervaring met magic truffels.