Klantenservice

Ons doel

Bij De Truffelstunter vinden we het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent. Dit doen wij in de eerste plaats door goede magische truffels te leveren voor een zeer concurrerende prijs. Daarnaast proberen wij zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten. Als u behoefte heeft aan een beetje voorlichting of u heeft andere vragen of opmerkingen aarzelt u dan niet en neem contact met ons op. Onze insteek is het zo goed mogelijk samen op te lossen. U zo goed mogelijk van informatie voorzien over ons bijzondere product en van u een tevreden klant maken en houden.

E-mailadressen

Voor vragen over uw bestelling en producten kunt u het beste mailen naar: klantenservice@detruffelstunter.nl

Wij hebben ook een testpanel. Wilt u zich hiervoor aanmelden mail dan naar: testpanel@detruffelstunter.nl

Als u vragen of opmerkingen over de website heeft, mailt u naar onze webmaster: webmaster@detruffelstunter.nl

Het schrijven van een tripreport over onze magische truffels belonen wij met een gratis portie magische truffels. De link naar het tripreport mail u naar: tripreports@detruffelstunter.nl

Aanbiedingen

Telefonisch contact

Naast de sociale media en e-mailadressen, zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via de telefoon. Aangezien we jammer genoeg nog niet fulltime met De Truffelstunter bezig kunnen zijn hanteren wij aangepaste tijden waarop wij bereikbaar zijn. Wij zijn bereikbaar van 12:00 tot 18:00 van maandag t/m zaterdag.
Het nummer waarop u ons kunt bereiken is: 06-14775796