Tripsitter

Wat is een tripsitter

Wanneer je magische truffels gaat gebruiken bereid je je voor op een intense ervaring waarbij het een aanwinst kan zijn om een vertrouwd persoon bij je te hebben die jou indien nodig kan begeleiden tijdens de magische truffel trip. De tripsitter is als het ware de BOB van de magische truffel trip en zorgt ervoor dat je weer veilig thuis komt. Met andere woorden de tripsitter blijft die avond nuchter. Een goede tripsitter is er niet om de trip een bepaalde richting op te sturen. Hij is er om een gerustgesteld gevoel te geven en antwoord te geven op eventuele vragen die kunnen ontstaan tijdens de magische truffel trip.

Wat doet een tripsitter

Voor de tripsitter is het de kunst om op de achtergrond te blijven en alleen in actie te komen wanneer dit nodig is. Voor de tripper of trippers kan het hebben van een tripsitter ervoor zorgen dat ze zich volledig over kunnen geven aan de magische truffel trip. Het is om deze reden belangrijk, dat er een goede vertrouwensband is tussen deze relaties. De tripsitter is bij voorkeur nuchter en helder van geest. Hij gaat niet om de 5 minuten vragen hoe het met de trippers gaat maar stelt juist wel vragen over een totaal ander onderwerp wanneer een tripper 'bad' dreigt te gaan of zich minder comfortabel met de magische truffel trip dreigt te voelen. De tripsitter helpt een tripper naar een andere ruimte toe wanneer hier behoefte aan is en zorgt ook voor eten of drinken. Gedraag je in de functie van tripsitter als een gastheer of gastvrouw die afleidt waar nodig en die de nadruk weet te leggen op de positieve effecten om deze zo mogelijk te versterken. Een goede tripsitter kan een hoop waardering verwachten aan het einde van de rit!

Aanbiedingen

Geen tripsitter voorhanden?

Een tripsitter is een hele goede oplossing om je magische truffel trip zo veilig mogelijk te maken, maar er zijn ook andere zaken waar je invloed op hebt die ook helpen om de trip veiliger te maken. Trip in een veilige omgeving, bijvoorbeeld in je eigen huis of in die van een vriend/vriendin. Zorg dat je voldoende eten en drinken bij de hand hebt. Gebruik geen magische truffels in grote groepen. Gebruik alleen met mensen die je goed kent en vertrouwd.