Gebruik magische truffels

Voorbereiding

Voor een prettige magische truffel trip is een goede voorbereiding verstandig. Voor een eerste ervaring met magische truffels raden wij een zogenaamde tripsitter aan. De tripsitter blijft nuchter tijdens jouw magische truffel trip, hij of zij kan een oogje in het zeil houden en je eventueel geruststellen mochten de hallucinerende effecten van de magische truffels je overweldigen. Mocht je geen tripsitter voor handen hebben, gberuik dan in ieder geval met mensen die je vertrouwd. Wij raden verder aan om de magische truffels alleen te consumeren in een voor jou vertrouwde omgeving. Zet voor dat je de magische truffels inneemt alvast wat eten en drinken klaar zodat je deze kan pakken wanneer dit nodig is tijdens en na je magische truffel trip. Kortom: omring je met mensen (liefst niet teveel) die je vertrouwd, in een prettige omgeving en maak het je comfortabel.

Het effect van magische truffels

Een trip van het gebruik van magische truffels duurt tussen de 3 en 6 uur, dit verschilt per persoon. De eerste effecten kunnen na 10 minuten merkbaar zijn, de meesten zullen echter na een half uur de eerste effecten waarnemen. Een lacherig gevoel of flinke lachkicks zijn heel normaal in dit stadium. Sommigen prefereren dit gevoel en nemen een lage dosis (+/- 5 gram). Na dit stadium worden de kleuren intenser en de gehele waarneming kan veranderen. Objecten die je iedere dag ziet kunnen er gevoelsmatig anders uitzien, ditzelfde kan gebeuren met gedachten. Je kan anders over situaties nadenken, dit effect wordt geestverruimend genoemd. Velen nemen magic truffels om iets over zichzelf en hun omgeving te leren (Galindoi magische truffels zijn hier uitermate geschikt voor). De piek van de magische truffel trip wordt meestal bereikt 2 uur na inname. Als men tijdens de trip de ogen sluit kan men zogenaamde closed eye visuals ervaren. Het trippen op magische truffels gaat vaak gepaard met golfbewegingen waarbij de intensiteit van de trip opkomt en afneemt in golfbewegingen. Na 3 tot 6 uur zijn de effecten van de magic truffel trip verdwenen. En ben je een ervaring rijker!

Het nuttigen van magische truffels

Consumeer magische truffels altijd op een nuchtere maag, zo wordt de psilocibine sneller in het lichaam opgenomen en verlaagt het de kans op misselijkheid. Als beginnend tripper raden wij een lage dosis aan van niet meer dan 10 gram verse magische truffels. Zoals eerder genoemd kan er bij een dosis van 5 gram al een prettig gevoel ontstaan en bij 15 gram een goede trip. Sommige ervaren gebruikers kunnen meer aan, maar dat is zeker niet iets voor de onervaren gebruiker. Gebruik je samen met een vriend of vriendin truffels? Ga altijd op je eigen gevoel af, werken de magische truffels bij hem of haar al wel en bij jou nog niet? Wacht gewoon nog even af. De spijsvertering werkt bij de ene persoon sneller dan bij de ander. De meest efficiënte manier om de magische truffels te gebruiken is door ze rauw op te eten en goed te kauwen.

Combineren

Combineer onze magische truffels niet met andere geestverruimende middelen. Psilocybine, de werkzame stof in magische truffels zorgt voor een ervaring die op zichzelf staat. Magische truffels mixen met andere middelen kunnen een andere uitwerking hebben op zowel lichaam als geest en de kans op een vervelende ervaring is dan aanwezig. De wisselwerking tussen beide middelen maakt de uitwerking onvoorspelbaar. Als je toch wil combineren doe dit dan uitsluitend met middelen waarbij je afzonderlijk wel flinke ervaring hebt.

Waarschuwing

Gebruik alleen magische truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes) en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18.