Magische truffels uitprobeer voordeelpakket (4 x 15 gram)

€ 23,55
Inclusief belasting

Magische truffels uitprobeer voordeelpakket

Aanbieding! 4x 15 gram voor de prijs van 3! 

Dit pakket is zeer geschikt voor wie twijfelt welke soort magische truffels hij of zij het fijnst vind. 

In dit voordeelpakket krijg je van alle soorten magische truffels een portie van 15 gram, waaronder Mexicana, Tampanensis, Galindoi en Hollands Hoop.

Mexicana

Al staat de Mexicana magische truffel bekend als een mildere soort, wil dat niet zeggen dat de werking onderschat moet worden. Een trip met Mexicana wordt meestal ervaren als euforisch, kleuren worden intenser en lichte hallucinaties kunnen optreden.

Tampanensis

De trip die Tampanensis veroorzaakt kan omschreven worden als een vrolijke, psychedelische en filosofische trip. Sommige gebruikers rapporteren ook visuele effecten maar dit verschilt per gebruiker. Tampanensis wordt ervaren als de vriendelijkste en plezierigste onder de magische truffels.

Galindoi

Galindoi magische truffels bevatten een vrij grote hoeveelheid psilocybine en wordt als een zeer krachtige soort beschouwd. Galindoi magische truffels kunnen je waarneming van tijd en ruimte doen veranderen en visuele en auditieve hallucinaties opwekken. 

Hollands Hoop

Hollands Hoop is een doorontwikkelde versie van onze Galindoi truffel die wij de naam Hollands Hoop hebben gegeven. Hollands Hoop heeft een dusdanige andere werking dan de Galindoi truffel en daarom vonden wij het prettig hem een andere naam te geven. Wij krijgen zeer positieve reacties van onze klanten die hem al geprobeerd hebben en omschrijven Hollands Hoop als een stuk sterker dan de Galindoi Strong van ons waar zij mee bekend zijn. Hollands Hoop is de sterkste truffel in ons assortiment. Hollands Hoop bevat een vrij grote hoeveelheid psilocybine en wordt als een zeer krachtige soort beschouwd. 

Aantal
Op voorraad

 

Als je meer wil weten over de sterktes of verschillende soorten truffels klink dan hier.

Gebruik alleen magische truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes)  en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18 jaar.

020
959 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in