Tampanensis magische truffels Microdoseerpakket (25 gram)

€ 12,00
Inclusief belasting

Tampanensis magische truffels microdoseerpakket.

25 x 1 gram magische truffels apart verpakt!

Ons microdoseerpakket is speciaal gemaakt voor iedereen die wil microdoseren met psilocybine. Het pakket bestaat uit 25 apart verpakte porties magische truffels van 1 gram (de meest gangbare dosis is bij microdoseren). Je hoeft de truffels niet zelf af te wegen en kunt zo gemakkelijk de door jou gekozen hoeveelheid microdosering nemen. 

Een microdoseerpakket is verkrijgbaar in 3 verschillende soorten truffels, Tampanensis, Galindoi en Hollands Hoop.

Aantal

  • Als jij je bestelling voor 15:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag, zondag en feestdagen. Bestellingen naar België worden naar het dichts bijzijnde afhaalpunt gestuurd. Als jij je bestelling voor 15:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag, zondag en feestdagen. Bestellingen naar België worden naar het dichts bijzijnde afhaalpunt gestuurd.

Als je meer wil weten over de sterktes of verschillende soorten truffels klink dan hier.

Gebruik alleen magische truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes)  en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18 jaar.

019