Galindoi magische truffels strong
  • Galindoi magische truffels strong

Galindoi magische truffels (strong)

€ 6,99
Inclusief belasting

Galindoi magische truffels sterkte strong.

De psilocybe Galindoi (kortweg Galindoi) werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia. Alle magische truffel soorten bevatten psilocybine, het bestanddeel dat verantwoordelijk is voor de psychedelische effecten tijdens de trip. Galindoi magische truffels bevatten een vrij grote hoeveelheid psilocybine en wordt als een zeer krachtige soort beschouwd. Galindoi magische truffels kunnen je waarneming van tijd en ruimte doen veranderen en visuele en auditieve hallucinaties opwekken.

Aantal

  • Als u uw bestelling voor 16:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag en zondag. Als u uw bestelling voor 16:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag en zondag.

Gebruik alleen magische truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes)  en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18 jaar.

006
957 Items