Tampanensis magische truffels (15 gram)

€ 7,85
Inclusief belasting

Tampanensis magische truffels

De psilocybe Tampanensis (kortweg Tampanensis) is een paddenstoelen soort die zeer goed is in het vromen van sclerotia (in de volksmond magische truffels genoemd). Voor het paddoverbod was dit de meest bekende en meest verkochte magische truffel. De trip die Tampanensis veroorzaakt kan omschreven worden als een vrolijke, psychedelische en filosofische trip. Sommige gebruikers rapporteren ook visuele effecten maar dit verschilt per gebruiker. Tampanensis wordt ervaren als de vriendelijkste en plezierigste onder de magische truffels.

Aantal
Op voorraad

Minimale afname van het product is 4.

 

Psilocybe Tampanensis is maar tweemaal in het wild aangetroffen, er is echter maar bij één vondst een monster genomen. Deze vondst werd gedaan door Stephen Pollock, in 1977 bij Tampa in Florida. Alle nu bestaande soorten komen van dit enige exemplaar. Bij de tweede vondst in Mississippi is jammer genoeg geen monster genomen.

Als je meer wil weten over de sterktes of verschillende soorten truffels klink dan hier.

Gebruik alleen magic truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes)  en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18 jaar.

004
976 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in