Mexicana magische truffels strong
  • Mexicana magische truffels strong

Mexicana magische truffels (strong)

€ 6,99
Inclusief belasting

Mexicana magische truffels sterkte strong.

De psilocybe Mexicana A (kortweg Mexicana) is de sclerotia (magische truffel) soort die in 1958 werd ontdekt door R. Gordon Wasson en bestudeerd werd door Albert Hofmann. Mexicana groeit in de subtropische regionen van Mexico en is ook in Guatemala gezien. Deze magische truffel is zeer geschikt als een eerste kennismaking met een magische truffel trip. De Mexicana magische truffel is vrij zacht en geeft je een warm en wazig gevoel. Al staat de Mexicana magische truffel bekend als een mildere soort, wil dat niet zeggen dat de werking onderschat moet worden. Een trip met Mexicana wordt meestal ervaren als euforisch, kleuren worden intenser en lichte hallucinaties kunnen optreden.

Aantal

  • Als u uw bestelling voor 16:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag en zondag. Als u uw bestelling voor 16:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag en zondag.

Gebruik alleen magische truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes)  en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18 jaar.

002
982 Items