Beste klant,

Wij hebben de afgelopen tijd veel verbeteringen aangetroffen in onze kweekruimte en hebben even een tijdelijke ruimte gemaakt ter overbrugging. Wij hebben een schatting gemaakt hoeveel voorraad wij in de tussen tijd nodig hadden om onze klanten te voorzien van truffels en de tijdelijke ruimte is te klein gebleken. Door het mooie weer de afgelopen tijd zijn wij dusdanig meer gaan verkopen en zijn momenteel door onze voorraad truffels heen geraakt. 
Wij zijn als bedrijf altijd bezig met kwaliteitsverbetering en in dit geval hebben wij een inschattingsfout gemaakt wat wij erg betreuren.

Wij vinden het heel erg vervelend dat wij onze klanten nu nee moeten verkopen en anticiperen nu op grotere aantallen en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen. Wees gerust, de website blijft online en wij blijven jullie via Facebook regelmatig op de hoogte houden van de gang van zaken.

Op dit moment hebben wij een hele hoop truffels in de groei staan wat over een tijdje klaar is voor gebruik maar wij gaan deze eerst op kwaliteit testen en zullen ze daarna weer aan gaan bieden via onze webshop. In tussentijd zullen Voor de mensen die onze truffels kopen voor ‘medicinaal’ gebruik en hier door in de problemen komen kunnen altijd contact met ons op nemen en zoeken wij naar een passende oplossing.