Sterktes magische truffels

Verschillende sterktes truffels

In het bovenstaande overzicht zie je onze verschillende soorten truffels. Wij verkopen 4 verschillende soorten magische truffels. Wij hebben dit overzicht gemaakt om verwarring te voorkomen. Elke soort truffels die wij verkopen is in vergelijking met de andere soorten verschillend qua sterkte. In het overzicht zie je van boven naar beneden de sterkste t/m de zwakste truffels soort staan.

Verschillende soorten truffels

Hollands Hoop

Hollands Hoop is een doorontwikkelde versie van onze Galindoi truffel die wij de naam Hollands Hoop hebben gegeven. Hollands Hoop heeft een dusdanige andere werking dan de Galindoi truffel en daarom vonden wij het prettig hem een andere naam te geven. Wij krijgen zeer positieve reacties van onze klanten die hem al geprobeerd hebben en omschrijven Hollands Hoop als een stuk sterker dan de Galindoi Strong van ons waar zij mee bekend zijn. Hollands Hoop is de sterkste truffel in ons assortiment. Hollands Hoop bevat een vrij grote hoeveelheid psilocybine en wordt als een zeer krachtige soort beschouwd. Hollands Hoop magische truffels kunnen je waarneming van tijd en ruimte doen veranderen en visuele en auditieve hallucinaties opwekken. 

Galindoi

De psilocybe Galindoi (kortweg Galindoi) werd voor het eerst aangetroffen in de bossen van Mexico, en meest recentelijk in Georgia. Alle magische truffel soorten bevatten psilocybine, het bestanddeel dat verantwoordelijk is voor de psychedelische effecten tijdens de trip. Galindoi magische truffels bevatten een vrij grote hoeveelheid psilocybine en wordt als een zeer krachtige soort beschouwd. Galindoi magische truffels kunnen je waarneming van tijd en ruimte doen veranderen en visuele en auditieve hallucinaties opwekken. 

Tampanensis

De psilocybe Tampanensis (kortweg Tampanensis) is een paddenstoelen soort die zeer goed is in het vromen van sclerotia (in de volksmond magische truffels genoemd). Voor het paddoverbod was dit de meest bekende en meest verkochte magische truffel. De trip die Tampanensis veroorzaakt kan omschreven worden als een vrolijke, psychedelische en filosofische trip. Sommige gebruikers rapporteren ook visuele effecten maar dit verschilt per gebruiker. Tampanensis wordt ervaren als de vriendelijkste en plezierigste onder de magische truffels.

Mexicana

De psilocybe Mexicana A (kortweg Mexicana) is de sclerotia (magische truffel) soort die in 1958 werd ontdekt door R. Gordon Wasson en bestudeerd werd door Albert Hofmann. Mexicana groeit in de subtropische regionen van Mexico en is ook in Guatemala gezien. Deze magische truffel is zeer geschikt als een eerste kennismaking met een magische truffel trip. De Mexicana magische truffel is vrij zacht en geeft je een warm en wazig gevoel. Al staat de Mexicana magische truffel bekend als een mildere soort, wil dat niet zeggen dat de werking onderschat moet worden. Een trip met Mexicana wordt meestal ervaren als euforisch, kleuren worden intenser en lichte hallucinaties kunnen optreden.