Drie simpele magische truffel recepten

Published : 27-02-2018 20:56:36
Categories : Magische truffel recepten

Magische truffels hebben van zichzelf een walnootachtige smaak met een zure nasmaak. Deze zure nasmaak wordt door sommigen als te heftig ervaren. Hoewel de effectiefste manier van nuttigen van de magische truffels nog steeds gewoon goed kauwen en doorslikken is, hier een aantal simpele alternatieven.

Magische truffel thee

Na het gewoon opeten is dit de bekendste en meest gebruikte methode voor het nuttigen van magische truffels en goede methode om de zure smaak wat te maskeren. Als eerste maak je de magische truffels zo klein/fijn mogelijk, door ze te snijden of te persen. Vervolgens kook je water en voeg je je favoriete thee toe. Als de thee op smaak is verwijder je de thee. Als het water van de kook is voeg je het poeder van de magische truffels toe. Als de magische truffels te heet worden wordt de werkzame stof vernietigd en dat zou zonde zijn! Laat dit met af en toe roeren 5 minuten trekken. Zeef de thee (hoeft niet perse). Je magische truffel thee is nu klaar om gedronken te worden.

Recepten met magische truffels

Magische Cup-A-Soup

Dit recept zal niet helpen met je 4 uur dip op je werk waar Cup-A-Soup mee adverteert, maar het is wel een effectieve manier om de smaak van je magische truffels te verbeteren. voor het nuttigen van magische truffels en goede methode om de zure smaak wat te maskeren. Als eerste maak je de magische truffels zo klein/fijn mogelijk, door ze te snijden of te persen. Gebruik je favoriete Cup-A-Soup smaak. Kook water en doe dit in een kop of mok. Voeg de inhoud van het Cup-A-Soup zakje toe. Als de soep van de kook af is voeg je de vermalen magische truffels toe. Laat het geheel met af en toe roeren 5 minuten trekken. Je Magische Cup-A-Soup is klaar om genuttigd te worden!

Magische Yoghurt

Op een nuchtere maag werken magische truffels het beste, maar als je echt niet tegen de smaak kunt en bovenstaande recepten geen uitkomst bieden dan is dit recept misschien voor jou. Dit is het simpelste recept van de drie. Begin met het klein/fijn maken van de truffels. Pak je favoriete yoghurt, wij raden een fruityoghurt aan want deze maskeert niet alleen de smaak maar ook de structuur. Voeg het poeder van de magische truffels toe en…… opeten!


Deel hieronder je ervaringen met deze recepten of deel je eigen recepten.

Share this content