De befaamde Lemon Tek

Published : 14-04-2018 11:40:54
Categories : Magische truffel recepten

Lemon tek


Psilocybine versus psilocine

De werkzame stoffen in magische truffels en magsiche paddo’s zijn psilocybine en psilocine. Hoewel vaak alleen over de psilocybine gesproken en geschreven wordt is het juist de psilocine die zorgt voor de geestverruimende effecten. Het maagzuur zet de psilocybine nadat het in de maag komt om in psilocine.  Hier komt de Lemon Tek om de hoek kijken. Het zuur van de citroenen zet de psilocybine om in psilocine zodat het lichaam dit niet meer hoeft te doen. De magische truffel trip wordt hierdoor korter maar intenser. Omdat het lichaam zelf de omzetting van psilocybine naar psilocine niet meer zelf hoeft te doen zal de trip ook sneller opkomen zetten.

Heftigere trip of alleen sneller?

De Lemon Tek versnelt de omzetting van de psilocybine naar het psychoactieve psilocine en daarmee wordt dus ook de opname van psilocine versneld. Niet iedereen rapporteert een heftigere trip. Sommigen geven aan dat de trip wel sneller opkomt maar niet of nauwelijks heftiger is. Anderen beweren dat de trip wel tot twee keer heftiger is. Feit blijft dat het maagzuur vele malen zuurder is dan het zuur van de citroenen en dus ook effectiever is in het omzetten van psilocybine naar psilocine. Of de Lemon Tek dus daadwerkelijk de magische truffel trip sterker gaat maken kunnen we niet garanderen en zal ieder voor zich moeten uitvinden.

Benodigdheden Lemon Tek

Het belangrijkste is natuurlijk de magische truffels. Pak hiervoor maximaal de hoeveelheid die je anders ook zou gebruiken. We raden de Lemon Tek af als het je eerste magische truffel trip wordt!
De naam verraad het natuurlijk al: citroenen! Je hebt 2 a 3 citroenen nodig per Lemon Tek.

Maken van de Lemon Tek

Voor een zo effectief mogelijke Lemon Tek maak je de magische truffels zo klein mogelijk. Je kunt ze met een koffiemolen of keukenmachine erg fijn krijgen. Pers vervolgens de citroenen uit met een citruspers. Voeg het poeder van de magische truffels toe en laat het geheel een kwartier tot 20 minuten trekken. Tijdens het trekken roer je het mengsel om de vijf minuten om. Drink vervolgens de Lemon Tek  op, eventueel verdund met sinaasappelsap om het geheel iets minder zuur te maken. Maak het je comfortabel en geef je over aan de ervaring.


Reageer hieronder over jouw ervaringen met de Lemon Tek.

Share this content