• Aanbieding!

Hollands Hoop magische truffels (medium) voordeelpakket!

€ 19,49
Inclusief belasting

Hollands Hoop truffels.

Aanbieding! 4x Hollands Hoop 15 gram voor de prijs van 3! 

Hollands Hoop is een doorontwikkelde versie van onze Galindoi truffel die wij de naam Hollands Hoop hebben gegeven. Hollands Hoop heeft een dusdanige andere werking dan de Galindoi truffel en daarom vonden wij het prettig hem een andere naam te geven. Wij krijgen zeer positieve reacties van onze klanten die hem al geprobeerd hebben en omschrijven Hollands Hoop als een stuk sterker dan de Galindoi Strong van ons waar zij mee bekend zijn. Hollands Hoop is de sterkste truffel in ons assortiment. Hollands Hoop bevat een vrij grote hoeveelheid psilocybine en wordt als een zeer krachtige soort beschouwd. 

Aantal

  • Als u uw bestelling voor 16:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag en zondag. Als u uw bestelling voor 16:30 plaatst wordt deze dezelfde dag nog verzonden met uitzondering van de zaterdag en zondag.

Gebruik alleen magische truffels als je gezond bent (geen bacteriële of virale ziektes)  en niet kampt met psychische klachten (zoals depressie). Gebruik ook geen magische truffels als je zwanger bent. Natuurlijk raden wij het gebruik van magische truffels af voor je 18e en verkopen wij ook niet aan personen onder de 18 jaar.

014
994 Items